• BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
  Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

  FLEKSI poštnina

 • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

  Pomoč kupcem

 • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

  Garancija zadovoljstva

Naravno olje granatnega jabolka, YANUMI, 30ml

Ni na zalogi
16,90 €

Hitri Pregled

 • olje granatnega jabolka je bogato z gama-linolensko kislino, vsebuje veliko naravnih antioksidantov in ostalih aktivnih fito spojin, ki izboljšajo elastičnost kože, delujejo vlažilno, gladijo gubice in dobrodejno delujejo na kožno vezno tkivo.
 • odličen regenerator za vse vrste kože, še posebej pa za zrelo in občutljivo ter nežno kožo okrog oči.
 • Preprečuje  nastanek strij, učinkovito je po sončenju ter pri negi občutljive dojenčkove kože.

ČISTO NARAVNO OLJE GRANATNEGA JABOLKA je bogato z gama-linolensko kislino, vsebuje veliko naravnih antioksidantov in ostalih aktivnih fito spojin, ki izboljšajo elastičnost kože, delujejo vlažilno, gladijo gubice in dobrodejno delujejo na kožno vezno tkivo.

OLJE GRANATNEGA JABOLKA je odličen regenerator za vse vrste kože, še posebej pa za zrelo in občutljivo ter nežno kožo okrog oči. Preprečuje  nastanek strij, učinkovito je po sončenju ter pri negi občutljive dojenčkove kože.

 

SESTAVINE INCI: Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil
Hranite ga v dobro zaprti steklenički na suhem, temnem in hladnem prostoru nedosegljivo otrokom. Ko je steklenička enkrat odprta, je rok trajanja olja 2 do 3 mesecih.
Vaše mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun