• BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
  Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

  FLEKSI poštnina

 • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

  Pomoč kupcem

 • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

  Garancija zadovoljstva

Naravno avokadovo olje - YANUMI, 50ml

Ni na zalogi
12,90 €

Hitri Pregled

 • avokadovo olje - izredno hranilno in tako rekoč popolna hrana, tako za uživanje kot tudi nego kože, saj vsebuje vitamine A, B1, B2, D, E in maščobne kisline  (oleinska, palmitinska, linolna in linolenska kislina).
 • kožo obnavlja, vlaži in mehča, hkrati pa jo ščiti pred izgubo vlage in vremenskimi vplivi ter pomaga pri tvorbi kolagena in vitamina D.
 • Primerno je za nego suhe in hrapave kože telesa, nežne kože okrog oči ter za nego ustnic in las.
 • Odlično se vpije v kožo, zato je zelo priljubljeno kot masažno olje. Ima naravni zaščitni faktor 2 do 3, zato je odlično olje za uporabo pred in po sončenju.
 • Članek pametna zaščita pred soncem 

 

ČISTO NARAVNO AVOKADOVO OLJE je izredno hranilno in tako rekoč popolna hrana, tako za uživanje kot tudi nego kože, saj vsebuje vitamine A, B1, B2, D, E in maščobne kisline  (oleinska, palmitinska, linolna in linolenska kislina).

 

ČISTO NARAVNO AVOKADOVO OLJE kožo obnavlja, vlaži in mehča, hkrati pa jo ščiti pred izgubo vlage in vremenskimi vplivi ter pomaga pri tvorbi kolagena in vitamina D. Primerno je za nego suhe in hrapave kože telesa, nežne kože okrog oči ter za nego ustnic in las. Zaradi vsebnosti vitamina D je še posebej primerno za temnopolte ljudi. Odlično se vpije v kožo, zato je zelo priljubljeno kot masažno olje. Ima naravni zaščitni faktor 2 do 3, zato je odlično olje za uporabo pred in po sončenju.

Sestavine: ekološko avokadovo olje (Persea gratissima oil)

Shranjevanje: Olje hranite dobro zaprto na suhem in hladnem mestu izven dosega otrok, ne shranjujemo v hladilniku, saj prične pri nizkih temperaturah hitro propadati.

Sestavine: ekološko avokadovo olje (Persea gratissima oil)
Olje hranite dobro zaprto na suhem in hladnem mestu izven dosega otrok, ne shranjujemo v hladilniku, saj prične pri nizkih temperaturah hitro propadati.
Vaše mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun