Moka
-
- potrjeno najkakovostnejši izdelki,
- brez glutena,
- iz ekološke pridelave.
- več v članku: Celiakcija - vse kar ste in niste vedeli o celiakiji
-
- ekološko certificirano,
- 100 % vegansko,
- visoka vsebnost vlaknin,
- alternativa pšenici,
- BREZ glutena.
-
- iz ekološkega lanu,
- vsebuje 33 % beljakovin,
- odlična za v smoothije, jogurt, napitke,
- vegansko,
- brez glutena.
-
- iz ekoloških evropskih orehov,
- aromatičen, oreškast okus,
- vsebuje 47 % beljakovin,
- odličen dodatek smoothijem, jogurtu,
- še posebej primerna za športnike, najstnike, nosečnice, vegane,
- vegansko,
- brez glutena.
-
- bogata s proteini in balastnimi snovmi,
- iz praženih ekoloških avstrijskih bučnic,
- vsebuje 59 % beljakovin,
- primerna za športnike, najstnike, nosečnice, vegane,
- za pripravo smutijev, omak, zelenjave,
- vegansko,
- brez glutena.
-
- veganska moka,
- brez glutena,
- vsebuje 58% beljakovin,
- za pripravo omak, azijskih jedi,
- za paniranje.
-
- teff je drobno žito,
- ima prijeten, sladksat okus,
- primerena za pripravo peciva,
- odlična sestavina za kruh ali okusne palačinke,
- razmaščena,
- BREZ GLUTENA.
-
- vsebuje visoko vsebnost vlaknin,
- za pripravo rezin, testenin, izdelkov s kvasom,
- sladkasto, vanilijev okus,
- razmaščena,
- BREZ GLUTENA.
-
- narejena iz nezrelih banan,
- nizka vsebnost maščob,
- vir prehrambenih vlaken,
- primerna za pečenje kruha in peciva,
- razmaščena,
- BREZ GLUTENA.
-
- veganska moka,
- brez glutena,
- vsebuje 34% beljakovin,
- za pripravo desertov, smutijev, jogurtovih jedi.