Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani Več
- BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€FLEKSI poštnina
- Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.
Pomoč kupcem
- Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo
Garancija zadovoljstva
Mešanica za čokoladni kolač bio - brez glutena - BIOVEGAN, 380 g
Ni na zalogi
3,90 €
Hitri Pregled
Bio mešanica za pripravo brezglutenskega čokoladnega kolača.
- brez glutena
- vegansko
- hitro in enostavno
Mešanica za pripravo čokoladnega kolača brez glutena.
Sestavine: riževa moka*, surovi trsni sladkor*, koruzni škrob*, 7,6% kakava*, pecilni prašek* (koruzni škrob*, sredstvo za kisanje: Kalijev tartrat¹, sredstvo za vzhajanje: natrijev karbonat), sredstvo za zgostitev: gumi iz zrn rožičevca*, himalasjka sol (iz predela Salt Range, Pakistan), Bourbon vanilija *.
Sestavine čokoladnih kosov: grenka čokolada* ³ (surovi trsni sladkor*, kakavova masa*, kakavovo maslo*).
¹ vinski kamen. ³min 56% kakava
*iz kontr.biološke pridelave
Kontrolira: DE-ÖKO-006
Kmetijstvo: EU/izven EU
Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
- energija 1673 kJ/400 kcal
- maščobe: 20 g
- (od tega nasičene maščobe: 3,9 g)
- ogljikovi hidrati:
51 g
(od tega sladkorji: 25 g)
prehranske vlaknine: 2,9 g
beljakovine: 3,2 g
- sol: 0,48 g,
Priprava: zmes zmešajte z 100 ml olja, 100 ml vode, dodajte čokoladne koščke in dajte v pekač.
Pecite: ventilacijska pečica: 45 min 180°C ali klasična pečica: 55 min na 180°C .
Ohladite!
Shranjujte na suhem in zaščitite pred toploto.
Vaše mnenje
Priporočamo še