Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani Več
- BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€FLEKSI poštnina
- Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.
Pomoč kupcem
- Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo
Garancija zadovoljstva
4 žitna polnozrnata moka brez glutena - Werz, 1 kg
Ni na zalogi
7,45 €
Hitri Pregled
- potrjeno najkakovostnejši izdelki,
- iz polnozrnate moke,
- brez glutena,
- iz ekološke pridelave.
- več v članku: Celiakcija - vse kar ste in niste vedeli o celiakiji
Podjetje Naturkorn Mühle Werz obstaja že 50 let in proizvaja brezglutenkse, biološke izdelke že preko 25 let, za katere je prejelo številne nagrade o kakovosti. Zadnjih 9 let so bili nagrajeni za najbolj kakovostne izdelke brez glutena v Nemčiji. Izdelki so primerni za ljudi s: cekalijo, za ljudi, občutljive na jajca in mleko, za otroke za vse, ki se izogibajo sladkorju in izdelkom iz bele pšenične moke. Prednosti: biološka pridelava ( brez pesticidov, kemikalij, škropiv ), brez trsnega sladkorja, brez aditivov in konzervansov, iz polnozrnate moke, brez mleka in jajc, vsi izdelki so iz sveže pripravljene polnozrnate moke.
Proizvaja: Naturkorn Mühle WERZ, Nemčija
Zastopa in prodaja: Biotopic d.o.o., Cvetlična ul.9,3000 Celje, tel: 03/5441631.
4-žitna polnozrnata moka 97% (riž*, koruza*, proso*, ajda*), sredstvo za vzhajanje: rožičeva moka;
* iz kontr. biološke pridelave
DE-007-Öko-Kontrollstelle
Hranilna vrednost za 100 g izdelka:
- energijska vrednost: 1381 KJ/ 330 kcal,
- beljakovine: 8,2 g,
- ogljikovi hidrati: 67,1 g,
- maščoba: 2,7 g,
- 1 BE = 17,9 g.
RECEPT za pripravo polnozrnatega kruha:
450 g mlačne vode (ca. 25° C) damo v posodico, dodamo 20 g kvasa, 5 g soli, 1 žlico kisa,1 žličko medu, 500 g Werz 4-žitne polnozrnate moke pomešamo s kuhalnico in ca. 3 minute gnetemo. Pekač namažemo z oljem, položimo vanj testo, ga poravnamo in namažemo z oljem. Pustimo ga stati 30 minut, da testo naraste za 1/4. Ko
naraste, ga z ostrim nožem narežemo na 1 cm debele rezine. Pečemo ga na 220° C, 10 minut. Po 10 minutah damo pečico na 190° C.
Skupni čas pečenja: 50 minut
Vaše mnenje