• BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
  Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

  FLEKSI poštnina

 • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

  Pomoč kupcem

 • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

  Garancija zadovoljstva

Noacid peroralna suspenzija - Pharmalife, 200 ml

Na zalogi
14,82 €

Hitri Pregled

 • aktivno zaščiti želodčno sluznico in sluznico požiralnika,
 • zmanjša pekoč občutek,
 • nevtralitira želodčno kislino,
 • zavira refluks,
 • ščiti želodec,
 • primerne za nosečnice in doječe matere.

Noacid peroralna suspenzija je medicinski pripomoček z mehanskim delovanjem. Uporablja se za nevtralizacijo občutka povečane kislosti, pekočega občutka in bolečine v želodcu, ki nastanejo zaradi razdražene želodčne sluznice.

Uporablja se tudi pri vseh težavah, ki nastanejo zaradi želodčnega refluksa in njegovih posledic. Zaradi vzajemnega delovanja sestavin, ki tvorijo aktivno zaščito želodčne sluznice in sluznice požiralnika, Noacid peroralna suspenzija deluje kot lokalna mehanska zaščita. Ta dopolnjuje fiziološko zaščito gastroezofagealne sluznice, hitro nevtralizira pekoč občutek, bolečino ter občutek težine.

Noacid peronalna suspenzija pripomore k preprečevanju razdraženosti želodca, ki je posledica psihofizičnega stresa, menjave letnih časov, neustreznega življenjskega sloga, jemanja nesteroidnih protivnetnih, protibolečinskih sredstev in snovi, ki povzročajo razdražljivost. Suspenzija je primerna za nosečnice in doječe matere.

Demineralizirana voda; sredstvo za zgoščevanje: alginska kislina; suhi izvleček sladkega korena (Glycyrrhiza glabra, maltodekstrin); suhi izvleček sleza (Althaea officinalis, maltodekstrin); suhi izvleček slezenovca (Malva sylvestris, maltodekstrin); suhi izvleček koncentriranega gela aloje 200:1 (Aloe barbadensis); suhi izvleček kamilice (Matricaria chamomilla, maltodekstrin); konzervans: kalijev sorbat; stabilizator: gumi arabika; aroma; sladilo: sukraloza.

Priporoča se tableta vsaj 1 do 2 uri pred ali po jedi. Tableto pustite, da se počasi raztopi v ustih. Ponovno zaužijte po potrebi, lahko tudi večkrat na dan. Noacid orodisperzibilne tablete se lahko uživa neprekinjeno dlje časa.

Pred uporabo pretresite, saj izdelek lahko vsebuje usedlino. Morebitne spremembe v barvi in okusu so posledica naravnega izvora izvlečkov in le-te ne vplivajo na kakovost in učinkovitost izdelka.

Priporoča se, da zaužijete 40 do 60 ml dnevno (2 do 3 merice po 20 ml), uro do dve pred ali po jedi. Ponovno zaužite po potrebi, lahko tudi večkrat na dan.

Noacid peroralna suspenzija se lahko uživa neprekinjeno dlje časa.

Vaše mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Noacid peroralna suspenzija - Pharmalife, 200 ml