• BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
  Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

  FLEKSI poštnina

 • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

  Pomoč kupcem

 • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

  Garancija zadovoljstva

Noacid orodisperzibilne tablete - Pharmalife, 30 tablet

Na zalogi
12,70 €

Hitri Pregled

 • zmanjša pekoč občutek,
 • aktivno zaščiti želodčno sluznico in sluznico požiralnika,
 • nevtralitira želodčno kislino,
 • ščiti želodec,
 • primerne za nosečnice in doječe matere.

Noacid orodisperzibilne tablete so medicinski pripomoček z mehanskim delovanjem. Uporabljajo se za nevtralizacijo občutka povečane kislosti, pekočega občutka in bolečine v želodcu, ki nastanejo zaradi razdražene želodčne sluznice. Uporabljajo se tudi pri vseh težavah, ki nastanejo zaradi želodčnega refluksa in njegovih posledic.

Zaradi vzajemnega delovanja sestavin, ki tvorijo aktivno zaščito želodčne sluznice in sluznice požiralnika, Noacid orodisperzibilne tablete delujejo kot lokalna mehanska zaščita. Ta dopolnjuje fiziološko zaščito gastroezofagealne sluznice, hitro nevtralizira pekoč občutek, bolečino ter občutek težine.

Noacid orodisperzibilne tablete pripomorejo k preprečevanju razdraženosti želodca, ki je posledica psihofizičnega stresa, menjave letnih časov, neustreznega življenjskega sloga, jemanja nesteroidnih protivnetnih, protibolečinskih sredstev in snovi, ki povzročajo razdražljivost. Primerne so za nosečnice in doječe matere.

Sredstvo za zgoščevanje: alginska kislina; sladilo: izomalt; suhi izvleček sladkega korena (Glycyrrhiza glabra, maltodekstrin); suhi izvleček sleza (Althaea officinalis, maltodekstrin); suhi izvleček slezenovca (Malva sylvestris, maltodekstrin); suhi izvleček koncentriranega gela aloje 200:1 (Aloe barbadensis); suhi izvleček kamilice (Matricaria chamomilla, maltodekstrin); sredstvi proti sprijemanju: kalcijev karbonat, natrijev bikarbonat; stabilizator: gumi arabika; sredstvi proti sprijemanju: magnezijev stearat, silicijev dioksid; aroma; sladilo: sukraloza.

Priporoča se tableta vsaj 1 do 2 uri pred ali po jedi. Tableto pustite, da se počasi raztopi v ustih. Ponovno zaužijte po potrebi, lahko tudi večkrat na dan. Noacid orodisperzibilne tablete se lahko uživa neprekinjeno dlje časa.

Izdelka naj ne uživajo osebe, ki so preobčutljive ali alergične na eno ali več sestavin. V primeru, da simptomi ne izginejo, se posvetujte z zdravnikom. Hraniti v hladnem in suhem prostoru, daleč od toplotnih in svetlobnih virov. Hraniti nedosegljivo otrokom.

Vaše mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Noacid orodisperzibilne tablete - Pharmalife, 30 tablet