• BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
  Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

  FLEKSI poštnina

 • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

  Pomoč kupcem

 • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

  Garancija zadovoljstva

Lyprinol - prehransko dopolnilo - Medicinalis, 15g (60 kapsul)

Ni na zalogi
45,04 €

Hitri Pregled

»Lyprinol® je najučinkovitejša trenutno dostopna naravna protivnetna učinkovina. Je boljša od konvencionalnih zdravil, rastlinskih in ribjih olj omega-3  in drugih prehranskih dodatkov za uravnavanje revmatskih obolenj.«*  

 • Patentiran in stabiliziran naraven izvleček morskih lipidov z zaščitenim imenom PCSO-524™
 • vsebuje izjemno kombinacijo lipidnih skupin in edinstvenih omega-3 polinenasičenih maščobnih kislin
 • V kliničnih raziskavah je Lyprinol® izkazal izjemno močan protirevmatski učinek.

Patentiran in stabiliziran naraven izvleček morskih lipidov z zaščitenim imenom PCSO-524™ vsebuje izjemno kombinacijo lipidnih skupin in edinstvenih omega-3 polinenasičenih maščobnih kislin. V kliničnih raziskavah je Lyprinol® izkazal izjemno močan protirevmatski učinek.

Vsebuje oljni izvleček novozelandske zelenouste školjke ("Perna canaliculus"). Močne bioaktivne sestavine v pripravku Lyprinol® pridobivajo in stabilizirajo s patentiranim procesom, ki zagotavlja najbolj optimalen učinek protivnetnih sestavin.

Naravne zelenouste školjke so že stoletja osnovno prehransko živilo avtohtonih prebivalcev Nove Zelandije. So vir zdravja Maorov.


Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije je Lyprinol® registriralo kot dietetično živilo za posebne zdravstvene namene, za uravnavanje revmatskih obolenj sklepov.

 

»Lyprinol® je najučinkovitejša trenutno dostopna naravna protivnetna učinkovina. Je boljša od konvencionalnih zdravil, rastlinskih in ribjih olj omega-3  in drugih prehranskih dodatkov za uravnavanje revmatskih obolenj.«*     

Osnovne sestavine kapsule Lyprinol® Eno kapsulo Lyprinola (260 g) sestavlja:

 •     kompleks lipidnih skupin in omega-3 polinenasičenih maščobnih kislin (PCSO-524™): 50 mg
 •     naravno mononasičeno olivno olje: 100 mg
 •     vitamin E (D-alfa-tokeferol) kot antioksidant: 0,225 mg

Ovojnina kapsule je sestavljena iz goveje želatine.

Za dosego optimalnega učinka je potrebno Lyprinol® jemati vsak dan. Prvih nekaj tednov se priporoča 4 kapsule na dan, 2 zjutraj in 2 zvečer (najbolje s hrano), dokler niso opazne pozitivne razlike v stopnji bolečine ali intenzivnosti vnetja. V nadaljevanju se lahko dnevni odmerek zmanjša na 2 kapsuli na dan, 1 zjutraj in 1 zvečer. Kapsula se zaužije s tekočino, najbolje s kozarcem vode. Uporabniki poročajo, da so nekateri začutili učinek že po nekaj dnevih jemanja, pri drugih pa se je delovanje pokazalo po štirih do šestih tednih jemanja.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Vaše mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun