• BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
    Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

    FLEKSI poštnina

  • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

    Pomoč kupcem

  • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

    Garancija zadovoljstva

Pecilni prašek za peko z naravnim vinskim kamnom - BIOVEGAN, 4x17g

Ni na zalogi
1,10 €

Hitri Pregled

  • prvi bio prašek za peko z naravnim vinskim kamnom in brez fosfatov
  • vinski kamen nastaja naravno pri proizvodnji vina
  • bio prašek za peko
  • biovegan testu podeli rahlo strukturo in je primeren za pripravo vseh vrst krhkega testa, kolačev iz umešanega testa, kruhkov, piškotov, biskvitov, vafljev
7% CASH BACK

Prvi bio prašek za peko z naravnim vinskim kamnom in brez fosfatov. Vinski kamen nastaja naravno pri proizvodnji vina. Bio prašek za peko Biovegan testu podeli rahlo strukturo in je primeren za pripravo vseh vrst krhkega testa, kolačev iz umešanega testa, kruhkov, piškotov, biskvitov, vafljev.

Rožičev marmornati kolač: Zmešajte 300 g moke, 150 g sladkorja, 1 vrečko bio praška za peko z naravnim vinskim kamnom in ščep soli. Dodajte 200 ml ovsenega ali mandljevega mleka in 100 g stopljene margarine. Polovico testa vlijte v pomaščen model, med drugo polovico primešajte 2 žlici Biovegan rožičevega prahu. Temno testo vlijte v model in z vilico oblikujte marmorni vzorec. Pecite v predhodno ogreti pečici pri 160°C pribl. 50 minut. Pustite, da se ohladi v modelu.

 

Proizvaja: Biovegan, Nemčija

 

 

koruzni škrob*, sredstvo za uravnavanje kislosti: monokalijev tartat (naravni vinski kamen 24,7%), sredstvo za vzhajanje: natrijev bikarbonat (natron)

*iz kontrolirane biološke pridelave

Kontrolira: DE-ÖKO-006

Kmetijstvo EU.

 

Povprečna hranilna vrednost za 100g:

  • Energijska vrednost: 1128 kJ/266 kcal
  • Maščobe: 0,3 g
  • (od tega nasičene maščobne kisline <0,3 g)
  • Ogljikovi hidrati: 64 g
  • (od tega sladkorji: < 0,05 g),
  • prehranske vlaknine: 1,3 g
  • Beljakovine: 0,8 g
  • sol: 16,2 g

Rožičev marmorni kolač: Zmešajte 300 g moke, 150 g sladkorja, 1 vrečko bio praška za peko z naravnim vinskim kamnom in ščep soli. Dodajte 200 ml ovsenega ali mandljevega mleka in 100 g stopljene margarine. Polovico testa vlijte v pomaščen model, med drugo polovico primešajte 2 žlici Biovegan rožičevega prahu. Temno testo vlijte v model in z vilico oblikujte marmorni vzorec. Pecite v predhodno ogreti pečici pri 160°C pribl. 50 minut. Pustite, da se ohladi v modelu.

Vaše mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun