• BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
  Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

  FLEKSI poštnina

 • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

  Pomoč kupcem

 • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

  Garancija zadovoljstva

Zaščita ustnic, tudi pred herpesom - Herstat - Ars Pharmae, 3 g

Na zalogi
9,10 €

Hitri Pregled

 • herstat mehča in vlaži ustnice,
 • hitro celi in ščiti pred vplivi sonca, vetra in mraza,
 • ugodno vpliva na preprečevanje nastanka herpesa na ustnicah.

Herstat mehča in vlaži ustnice, hitro celiščiti pred vplivi sonca, vetra in mraza ter ugodno vpliva na preprečevanje nastanka herpesa na ustnicah.

Herstat LipCare vsebuje Propolis ACF in beli vazelin za nego in ohranjanje vlažnosti ustnic. Propolis ACF je zaščiten, visoko prečiščen propolis, ki vsebuje standardizirano količino naravno aktivnih flavonoidov. Njihovo protivirusno, protibakterijsko in protivnetno delovanje je klinično dokazano.

Herstat LipCare pripomore k zmanjšanju bolečine, pospeši obnavljanje celic in s tem hitrejše celjenje razpokanih ustnic. Sestava Propolisa ACF ustvari tako okolje, da zmanjša verjetnost nastanka dodatnih okužb na ustnicah in ugodno vpliva na preprečevanje nastanka herpesa na ustnicah.

Beli vazelin tvori zaščitno plast na ustnicah. S tem omehča kožo in zmanjša njeno suhost. Na tak način prepreči nastanek razpok in pospeši naravni proces celjenja razpokane kože na ustnicah.

Izbrane učinkovine v balzamu Herstat LipCare pozitivno delujejo na zaščito vaših ustnic, saj zaščiti občutljive ustnice, navlaži ustnice suhe, razpokane ustnice in pospeši celjenje razpokanih ustnic ter blažilno deluje in vaše ustnice naredi mehke in voljne.

Herstat LipCare ne obarva ustnic vendar ustnicam daje nežen in privlačen sijaj, hkrati pa jih zaščiti pred izsušitvijo. Balzam Herstat LipCare ima prijeten vonj po propolisu in nežen okus medu.

Proizvajalec: Lisoma International Ltd/Ars Pharmae d.o.o.

petrolatum, paraffin wax, paraffinum liquidum, colesterol/lanosterol esters, carnauba wax, propylene glycol, purified extract ACF

Za najboljše rezultate nanesite Herstat®mazilo vsaj 5-krat na dan na prizadeto območje.

V redkih primerih lahko propolis povzroči alergijske reakcije. Če se pojavi izpuščaj, draženje ali otekanje ustnic, takoj prenehajte z uporabo. Pazite, da ne pride v stik z očmi.

Vaše mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Zaščita ustnic, tudi pred herpesom - Herstat - Ars Pharmae, 3 g