Biotopic
0

Košarica

0 items - 0,00 €

V košarici nimate nobenega izdelka.

Več pogledov

  • BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
    Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

    FLEKSI poštnina

  • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

    Pomoč kupcem

  • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

    Garancija zadovoljstva

Sugar Sweet 1:10 - SunStevia, 400g

Redna cena: 14,52 €

Dobavljivost: Na zalogi

Hitri pregled

  • je 10-krat slajši od sladkorja in se pri kuhi in peki obnaša enako kot navadni sladkor,
  • 1 žlica SunStevia SugarSweet = 10 žlicam navadnega sladkorja,
  • brez kalorij, brez glikemičnega indeksa (zelo primerno za diabetike),
  • 100% naraven izvor, brez umetnih dodatkov,
  • ne povzroča telesne maščobe,

     osteroporoze, 

    nastajanja sladkorne bolezni in kariesa.

Slika je simbolična.

Opis

Podrobno

SunStevia SugarSweet ima edinstveno lastnost, da je izdelan tako, da je 10-krat slajši od sladkorja in da se pri kuhi in peki enako obnaša, kot navadni sladkor. Ena žlica SunStevia SugarSweet = 10 žlicam navadnega sladkorja.

SunStevia SugarSweet sladkor vas primerjavi z navadnim sladkorjem ohranja vitke, vitalne in zdrave, ker:
- nima kalorij (primerno za hujšanje),
- ima glikemičniindeks 0 ( primerno za diabetike),
- je 100% rastlinskega izvora in brez umetnih dodatkov, umetnih sladil,
- ne povzroča telesne maščobe
- ne povzoča nihanja krvnega sladkorja,
- ne deluje negativno na črevesno floro,
- ne znižuje imunske odpornosti,
- ne povzroča osteroporoze,
- ne povzroča nastajanja sladkorne bolezni,
- ne povzroča kariesa, ker ga ustne bakterije ne morejo presnoviti,
- podpira zdrav način življenja,
- ne spodbuje razraščanja črevesnih bakterij, zato je tudi primeren za kandida bolnike,
- ne obremenuje trebušne slinavke, ker ima GI 0,
- ne povzroča demineralizacije kosti (izločanje kalcija in drugih mineralov) oz. osteoporoze, ...
- primerno za tudi bolnike ki imajo sladkorno bolezen, povišan horesterol, sindrom X, prekometno težo, visok krvni pritisk, kandido, cekalijo, ...

SunStevia Sugarsweet po okusu in teksturi spominja na namizni sladkor, le da ima rahel mrzlikast okus, ki deluje osvežujoče. Ima enake "tehnične lastnosti" kot sladkor: termično obstojnost, ohranja vlago, je veziven in jedem naredi trdno strukturo. Vaše jedi, peciva, kolači, marmelade, pudingi, smoothiji, torte, piškoti in druge slaščice ohranijo prostornino in kompaktnost, kot bi jih pripravili z namiznim sladkorjem, da jih sedaj lahko pripravite na zdrav in brezkaloričen način.

Za nakup in uporabo Sunstevia sladkorja se odločamo takrat, ko pri peki ali kuhi po recepturi potrebujemo določeno količino sladkorja, ne le zaradi okusa sladkega, ampak tudi zato, da v jedeh ohranimo vlago, prostornino, vezivnost, in trdno strukturo.

Če primerjamo, je SugarSweet 1:10 je desetkrat slajši kot navadni sladkor, SugarSweet 1:2 dvakrat slajši kot navadni sladkor.

SugarSweet ni 100% stevija, temeljni nosilec je eritritol. K eritritolu je primešana 100% stevia v takšen razmerju, da SugarSweet dosega dvakratno ali desetkratno sladilno moč v primerjavi z navadnim sladkorjem.

Slika je simbolična.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Opis

SunStevia SugarSweet ima edinstveno lastnost, da je izdelan tako, da je 10-krat slajši od sladkorja in da se pri kuhi in peki enako obnaša, kot navadni sladkor. Ena žlica SunStevia SugarSweet = 10 žlicam navadnega sladkorja.

SunStevia SugarSweet sladkor vas primerjavi z navadnim sladkorjem ohranja vitke, vitalne in zdrave, ker:
- nima kalorij (primerno za hujšanje),
- ima glikemičniindeks 0 ( primerno za diabetike),
- je 100% rastlinskega izvora in brez umetnih dodatkov, umetnih sladil,
- ne povzroča telesne maščobe
- ne povzoča nihanja krvnega sladkorja,
- ne deluje negativno na črevesno floro,
- ne znižuje imunske odpornosti,
- ne povzroča osteroporoze,
- ne povzroča nastajanja sladkorne bolezni,
- ne povzroča kariesa, ker ga ustne bakterije ne morejo presnoviti,
- podpira zdrav način življenja,
- ne spodbuje razraščanja črevesnih bakterij, zato je tudi primeren za kandida bolnike,
- ne obremenuje trebušne slinavke, ker ima GI 0,
- ne povzroča demineralizacije kosti (izločanje kalcija in drugih mineralov) oz. osteoporoze, ...
- primerno za tudi bolnike ki imajo sladkorno bolezen, povišan horesterol, sindrom X, prekometno težo, visok krvni pritisk, kandido, cekalijo, ...

SunStevia Sugarsweet po okusu in teksturi spominja na namizni sladkor, le da ima rahel mrzlikast okus, ki deluje osvežujoče. Ima enake "tehnične lastnosti" kot sladkor: termično obstojnost, ohranja vlago, je veziven in jedem naredi trdno strukturo. Vaše jedi, peciva, kolači, marmelade, pudingi, smoothiji, torte, piškoti in druge slaščice ohranijo prostornino in kompaktnost, kot bi jih pripravili z namiznim sladkorjem, da jih sedaj lahko pripravite na zdrav in brezkaloričen način.

Za nakup in uporabo Sunstevia sladkorja se odločamo takrat, ko pri peki ali kuhi po recepturi potrebujemo določeno količino sladkorja, ne le zaradi okusa sladkega, ampak tudi zato, da v jedeh ohranimo vlago, prostornino, vezivnost, in trdno strukturo.

Če primerjamo, je SugarSweet 1:10 je desetkrat slajši kot navadni sladkor, SugarSweet 1:2 dvakrat slajši kot navadni sladkor.

SugarSweet ni 100% stevija, temeljni nosilec je eritritol. K eritritolu je primešana 100% stevia v takšen razmerju, da SugarSweet dosega dvakratno ali desetkratno sladilno moč v primerjavi z navadnim sladkorjem.

Slika je simbolična.

Sestavine

SUGARSWEET namizno sladilo - sestava:

Eritritol in 5% steviol glikozid (stevia).

Hranilne vrednosti za 100g:

Energijska vrednot: 0kcal, 0kJ

  • maščobe 0g,
  • beljakovine 0g
  • ogljikovi hidrati (polioli) 95g
  • sladkorji 0g

Navodila za uporabo

SugarSweet lahko uporabite povsod, kjer bi sicer uporabili sladkor. Potrebno količino sladkorja delite z deset

Opozorila

Prekomerno uživanje lahko povzroči laksativne učinke.

Oznake

Med oznakami uporabljajte presledke. Za fraze uporabljajte enojne oklepaje (')..