Naročila do 12. ure običajno odpremimo še isti dan, večina pošiljk pa je odpremljenih v roku 1 delovnega dneva. Predvidena odprema za izdelke na zalogi je v roku 1-4 delovnih dni, v ostalih primerih pa do 15 dni. Za idelke, ki jih nimamo na zalogi, je dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka pa vas o dobavnem roku obvestimo po elektronski pošti ali po telefonu.

Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

 

Za dostavo pošiljke je potreben čas, ki za večino pošiljk traja 1 dan, lahko pa se zaradi razlogov, na katere nimamo vpliva, ta tudi podaljša (nesreče, razmere na cesti, napake, itd.).

 

PARTNERJI ZA DOSTAVO

Pogodbeni partnerji za dostavo pošiljk so Pošta Slovenije, DPD in GLS. Kupec krije poštnino sam v primeru nakupa, nižjega od 50 €.

 

                                                                                        

Osnovna poštnina za vse pošiljke znaša:

  • GLS 3,70 € ali DPD 3,70 €,
  • Pošte Slovenije pa 3,70 €.

Odkup je v pošiljko že vključen. Pri nakupu nad 50,00 € je poštnina BREZPLAČNA!

 

OSEBNI PREVZEM V POSLOVALNICI

Pošiljko lahko prevzamete tudi osebno v eni izmed naših poslovalnic, pri zaključku nakupa pa pri tem izberete možnost OSEBNI PREVZEM.

Stroškov poštnine v tem primeru ni.

 

DOSTAVA POŠTA SLOVENIJE

V kolikor vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam poštar pusti listek, pošiljko pa nato prevzamete na pošti. Če paketa po 10 dneh ne prevzamete, vas pošta še enkrat kontaktira, po 14 dneh pa se pošiljka vrne nazaj na podjetje Biotopic.

DOSTAVA GLS

Dostavljalec vas pred dostavo pošiljke pokliče ali pošlje sms. V kolikor vas ni doma, se dogovorite za drug datum.

DOSTAVA DPD

Dostavljalec vas o dostavi paketa obvesti preko sms-a in/ali emaila. Pred dostavo vas še enkrat pokliče in preveri, če ste doma. V kolikor vas ni doma, se dogovorite za drug datum ali vam paket pusti na dogovorjenem mestu.