Velika noč Biotopic
0

Košarica

0 items - 0,00 €

V košarici nimate nobenega izdelka.

O nas

Trgovine Biotopic združujejo širok program ekološko certificirane prehrane, kozmetike, čaje, čistila za dom, izdelke za osebno higieno, ekološko hladno stiskana olja, otroško prehrano ter kozmetiko za otroke.

 

BIOTOPIC - ŽE OD LETA 1991

Začetki podjetja Biotopic segajo v leto 1991, ko je dr. Janez Tasič med prvimi v Sloveniji postavil trgovino  z ekološkimi proizvodi, kar je bilo inovativno celo za širše evropsko področje. Prodaja in število izdelkov sta bila najprej skromna, danes pa je trgovina Biotopic s 3500 izdelki trgovina z največjim naborom ekoloških izdelkov in prehranskih dopolnil.

 

Pred 5 leti smo se usmerili v veleprodajo in sodelujemo z največjimi trgovskimi sistemi v državi – Mercator, Tuš, Petrol pa tudi z drugimi, kot so Sanolabor, Baby Center, Nama, Drogerije Tuš in mnogo drugih. Veleprodaja in spletna trgovina sta segment prodajnega področja, ki imata trenutno največjo rast in potencial v podjetju.

 

Leto 2015 je bilo prelomno, saj je bila registrirana prva lastna blagovna znamka BioLUX, ki je zaradi kvalitete in cenovne politike zanimiva tudi za večje trgovske sisteme v Sloveniji in v tujini.  Samo v prvem letu je bilo pod blagovno znamko BioLUX registriranih 62 izdelkov, drugo leto pa še 5 izdelkov. V letu 2015 je bila lansirana tudi spletna trgovina www.biotopic.si, kjer želimo kupcem predstaviti množično ponudbo ekoloških izdelkov.

 

VIZIJA

Podjetje Biotopic je že od leta 1991 v vrhu ekološke ponudbe v Sloveniji. Na začetku delovanja predvsem zato, ker je bila konkurenca majhna, v nadaljevanju pa smo to dosegli s širjenjem ponudbe in zavezanostjo kvaliteti. Sodelujemo z največjimi in uglednimi podjetji v Evropi, ki lahko s tehnologijo ter inovativnostjo uspešno odgovarjajo na potrebe in izzive ekološke branže. Potrditev kvalitete našega dela je tudi to, da nas vedno znova iščejo in tudi najdejo najbolj ugledne trgovske znamke – nazadnje smo v maju 2016 pričeli s sodelovanjem z Yogi TEA.

 

POSLANSTVO

Naše poslanstvo je spoštovati in razumeti naravo. Z izobraževanjem našega osebja skrbimo, da kupcem posredujemo prave informacije, ki so pomembne za dosego enega samega cilja – zdravja.

 


 

BIOTOPIC STORES – SINCE 1991

Biotopic stores combine an extensive programme of certified organic foods, cosmetics, tea, cleaning products for the home, personal hygiene products, organic cold-pressed oil, food and cosmetics for children.  

As we are a strong and visible regional player and representative of international recognised trade marks (Benecos, Werz, SO'BIO, Sanct Berndard, Jardin BIO, Earth Friendly Baby, Aronia Original, Bio Planete, Earth Friendly Baby, Aronia Original, Simply Raw, My.YO, L'ABRE VERT, Lift  ARGAN), you can find our products in more than 200 health foods  stores across Slovenia and in large retail chains (Mercator, Tuš, Drogeriemarkt - DM).

 

Our mission is to respect and understand nature. By educating our staff we ensure that our customers are provided the right information that is crucial to achieving the most important objective in life – a healthier and higher quality life.

 

At Biotopic and as individuals, we:

 • Value trust and personal responsibility;
 • Act with integrity, honesty and respect;
 • Maintain professionalism and strive for continual improvement and innovation;
 • Deliver excellent services which add value to our customers’ business;
 • Focus on continual growth and outstanding performance;
 • Strive to create a safe work environment;
 • Value each employee’s contribution toward achieving our business objectives;
 • Promote a culture where motivated customer-oriented employees can flourish, experience professional fulfillment, and reach their highest potential;
 • Respect diverse perspectives, experiences and traditions as essential.

 

Our Vision

Our vision serves as the framework for our Roadmap and guides every aspect of our business by describing what we need to accomplish in order to continue achieving sustainable, quality growth.

 • People: Be a great place to work where people are inspired to be the best they can be;
 • Portfolio: Bring to the world a portfolio of quality brands that anticipate and satisfy people's desires and needs;
 • Partners: Nurture a winning network of customers and suppliers, together we create mutual, enduring value;
 • Planet: Be a responsible citizen that makes a difference by helping build and support sustainable communities;
 • Productivity: Be a highly effective, lean and fast-moving organization.

 

Thinking about becoming our business partner? 

Find out how innovative thinking, our clear vision and commitment to the highest quality since 1991 have made us the business we are today and are shaping the company we will be tomorrow. 

 

You can contact us via email at [email protected]  or call us on +386 (0)3 544 16 31.