Načini plačila

Pri spletnem nakupu je možno plačati na naslednje načine:

 • V kolikor gre za osebni prevzem v trgovini, naročilo prevzamete in plačate v trgovini.
 • Plačilo po predračunu: po pošti ali na e-naslov, ki ste ga navedli v naročilu, prejmete predračun. Po plačilu predračuna sledi odprema pošiljke v roku 1-2 dni oz. v dogovorjenem roku. V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu, lahko le-tega poravnate na:  TRR: SI56 0510 0801 4274 221. Sklic je enak številki naročila! 
  Biotopic d.o.o.
  Cvetlična ulica 9
  3000 Celje
 • Plačilo preko PayPal računa: ob zaključku ste preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer poravnate vrednost nakupa.
 • Plačilo po povzetju: naročeno blago lahko plačate ob prevzemu. Plačilo je možno le z gotovino. Ne glede na vrednost pošiljke, morate biti pri prevzemu osebno prisotni.
 • Plačilo s kreditno-plačilno kartico Maestro, Master Card ali Visa: ob zaključku nakupa ste preusmerjeni na stran, kjer s plačilno kartico izvedete nakup.

 

Navodila za plačevanje s plačilnimi karticami

 

 Maestro

V zadnjem koraku nakupa izberete plačilo s kartico. Odpre se novo okno, kjer vpišete številko kartice. Številko kartice v primeru plačila s kartico Maestro najdete na zadnji strani kartice. CVV kode v tem primeru ni potrebno vpisati. Izberete datum zapadlosti kartice ter potrdite in zaključite nakup. 

   

Visa in MasterCard

V zadnjem koraku nakupa izberete plačilo s kartico. Odpre se novo okno, kjer vpišete številko kartice. Vpišete CVV/CVC kodo, izberete datum zapadlosti kartice ter potrdite. Običajno od vas zahteva banka še številko potrditve, ki jo prejmete na telefon.


Ugodnosti iz naslova kartice zvetobe Biotopic lahko uporabljate le v primeru osebnega prevzema. Do končnega plačila je blago v lasti podjetja Biotopic d.o.o. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vsebujejo DDV.  Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Slike so simbolične.

 

V primeru kakršnihkoli napak pri cenah vam bomo omogočili odstop od nakupa. V ceno izdelka ni všteta dostava, razen v primerih brezplačnega prevzema ali pri nakupu nad 50€.