Operacija je odobrena v sofinanciranje v okviru Javnega razpisa za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2017-2018 »E-POSLOVANJE 2017-2018«

Javni razpis za izbor operacij delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR). Javni razpis za izbor operacij se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi »Povečevanje mednarodne konkurenčnosti MSP«; prednostne naložbe »Razvoj in izvajanje novih poslovnih modelov za MSP, zlasti v zvezi z internacionalizacijo«; specifičnega cilja »Povečevanje mednarodne konkurenčnosti MSP«.

NAZIV OPERACIJE: Vzpostavitev spletne trgovine Biotopic na tujih trgih

www.eu-skladi.si


CASH BACK

Gradimo na kvaliteti izdelkov, strokovnemu svetovanju ter dobrih cenah, zato smo se odločili, da vam ponudimo nekaj VEČ. Kot uvoznik številnih blagovnih znamk, vam pri nakupu le teh priznamo dodaten 7% popust

 

Dodatnih 7% vrednosti velja za naslednje blagovne znamke:

    
    
      
         
       
     
       

 
 

KAKO DELUJE?

Pri vsakem izdelku je navedeno, koliko denarja vrnemo na račun.

Sredstva se naložijo na vaš uporabniški račun v primeru REGISTRACIJE, kar pomeni, da se je za pridobitev in koriščenje sredstev potrebno regsitrirati z uporabniškim imenom (email) in geslom, sicer se sredstva ne nakažejo.

Sredstva se lahko porabijo pri naslednjem nakupu, pretekli nakup pa mora biti potrjen in poravnan.

 

KAKO KORISTIM SREDSTVA?

Ob zaključku vsakega nakupa se vam v košarici izpišejo sredstva, ki so na voljo za koriščenje. V kolikor je sredstev dovolj, se lahko celoten nakup plača samo s sredstvi na uporabniškem računu.

Za uporabo sredstev lahko v polje vpišete, koliko sredstev želite uporabiti - številke obvezno ločite z vejico, lahko pa označite kar vsa sredstva. Končni znesek v košarici se vam zmanjša za navedeno vsoto.

 

 

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na mailu: [email protected]