• BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
    Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

    FLEKSI poštnina

  • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

    Pomoč kupcem

  • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

    Garancija zadovoljstva

Ferment za pripravo jogurta probiotik in prebiotik LACTO PRO® , 3x25g– do 15 litrov, MY.YO

Na zalogi
7,90 €

Hitri Pregled

  • svež, kremen & naraven
  • brez umetnih sestavin
  • z rastlinskim Bio-Inulinom
  • za do 15 litrov

My.Yo jogurt fermentira LACTO PRO® + inulin.

Ekološko certificirano

Jogurtov ferment My.Yo vsebuje milijone probiotičnih kultur Lactobacillus acidophilus in bifido ter inulin iz prebiotičnih vlaken. Pridobiva se iz rastline agave in je certificirano v EU. Sestavine (pro- in prebiotik) se medsebojno dopolnjujejo in povečajo učinkovitost. Znanstvene študije o uporabljenih probiotičnih kulturah, La-5® in BB-12®, dokazujejo svoje funkcije.

  • Zelo aktiven in poln življenja
  • Za pripravo 1 litra jogurta LACTO PRO® je potrebna ena vrečka jogurtovega fermenta
  • Jogurt je mogoče cepiti do 4-krat, tako da eno pakiranje zadostuje za do 15 litrov jogurta (3 pakiranja) ali za 30 litrov (6 paketov)
  • Primerno za kravje mleko (pasterizirano, UHT mleko, kuhano direktno mleko, mleko brez laktoze) in sojine pijače
  • Obogaten z velikim številom živih lakto- in bifidobakterij
  • Nizka kalorija, maščobe in holesterol
  • Brez umetnih ali živalskih dodatkov
  • 100% naravno pripravljen jogurt
  • Jogurt lahko hranite v hladilniku do 10 dni

Sestavine: Bio-Inulin* (min.98%), Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus
LA-5 in BB-12
* iz kontrolirane biološke pridelave.

Kontrolira:DE-ÖKO-013

Kmetijstvo: izven EU.

Povprečna hranilna vrednost za 100g:

  • energija: 504kJ/120 kcal
  • maščobe: 0g
  • ogljikovi hidrati: 24g (od tega sladkorji: <10g)
  • prehranske vlaknine: >85g
  • beljakovine: <0,01g
  • sol: 0g.

Proizvaja: Metafood, Eschenheimer Anlage 18, D-60318 Frankfurt, NemčijaProdaja

PRIPRAVA:
1.) v My.Yo posodo za pripravo jogurta vlijte 1 l mleka (sobna temparatura) in vsebino ene vrečke (zgornja posoda).
2.) Pokrijte s pokrovom.
3.) V spodnji del posode vlijte 3/4 l kuhane vode, vstavite vrhnjo posodo z mlekom in fermentom, pokrijete s pokrovom.
4.) Pustite stati 12-14 ur. Jogurt je gotov!


Priprava brez My.YO posode:
Zmešajte 1 vrečko fermenta z 1l mleka in pustite stati 12-14 ur pri temparaturi 38-42 *C.


Pri ponovni izdelavi jogurta uporabite 100ml že narejenega jogurta (starega največ 3 dni), premešajte z 1l mleka, nadaljna priprava je
enaka.

 

Vaše mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Ferment za pripravo jogurta probiotik in prebiotik LACTO PRO® , 3x25g– do 15 litrov, MY.YO