Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani Več
- BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€FLEKSI poštnina
- Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.
Pomoč kupcem
- Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo
Garancija zadovoljstva
Ferment za pripravo jogurta probiotik in prebiotik LACTO PRO® , 3x25g– do 15 litrov, MY.YO
Ni na zalogi
7,90 €
Hitri Pregled
- svež, kremen & naraven
- brez umetnih sestavin
- z rastlinskim Bio-Inulinom
- za do 15 litrov
My.Yo jogurt fermentira LACTO PRO® + inulin.
Ekološko certificirano
Jogurtov ferment My.Yo vsebuje milijone probiotičnih kultur Lactobacillus acidophilus in bifido ter inulin iz prebiotičnih vlaken. Pridobiva se iz rastline agave in je certificirano v EU. Sestavine (pro- in prebiotik) se medsebojno dopolnjujejo in povečajo učinkovitost. Znanstvene študije o uporabljenih probiotičnih kulturah, La-5® in BB-12®, dokazujejo svoje funkcije.
- Zelo aktiven in poln življenja
- Za pripravo 1 litra jogurta LACTO PRO® je potrebna ena vrečka jogurtovega fermenta
- Jogurt je mogoče cepiti do 4-krat, tako da eno pakiranje zadostuje za do 15 litrov jogurta (3 pakiranja) ali za 30 litrov (6 paketov)
- Primerno za kravje mleko (pasterizirano, UHT mleko, kuhano direktno mleko, mleko brez laktoze) in sojine pijače
- Obogaten z velikim številom živih lakto- in bifidobakterij
- Nizka kalorija, maščobe in holesterol
- Brez umetnih ali živalskih dodatkov
- 100% naravno pripravljen jogurt
- Jogurt lahko hranite v hladilniku do 10 dni
Priporočamo še