• BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
  Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

  FLEKSI poštnina

 • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

  Pomoč kupcem

 • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

  Garancija zadovoljstva

Cimetove palčke - Jardin BIO, 50g

Na zalogi
2,93 €

Hitri Pregled

 • pridelan z biološko pridelavo
 • EKOLOŠKO
 • VEGANSKO
7% CASH BACK

Cimet pridobivajo iz notranjega dela skorje drevesa cimetovca. Njegovi rojstni kraji segajo od Oceanije prek Šrilanke pa vse do srednje Azije.

Čar cimeta je nedvomno v njegovi topli in mikavni aromi. V kulinariki in kozmetiki ga s pridom uporabljajo zaradi njegovih mnogih zdravilnih lastnosti, ki jih ima za celotno naše telo in duha. O njegovih blagodejnih lastnostih je znanega vedno več, saj postaja čedalje pogostejši predmet biokemijskih raziskav. Nekoč izredno cenjena začimba danes postaja potencialno zdravilo za razne tegobe in presnovne motnje.

Dokazano je, da cimet zaradi vseh svojih lastnosti v resnici pomaga pri otožnosti in pri izgubi odvečnih kilogramov. Cimet lahko pomaga, ampak samo pomaga, pri procesu hujšanja. Dela ne opravi namesto nas! Uravnotežena prehrana in telesna aktivnost ne odpadeta, kajti odvečna maščoba ne izgine sama.

Proizvaja: Jardin BiO', Francija    

Za Slovenijo zastopa in prodaja: Biotopic d.o.o., Cvetlična ul.9, Celje, t: 03 5441 631

Sestavine: cimetove palčke* (Cinnamomum zeylanicum) Ceylonov cimet ali cimet iz Šri Lanke; * pridelan z biološko pridelavo

Kontrolira: ECOCERT FR-BIO-01

Ketijstvo: izven EU


Proizvaja: Jardin Bio, Lea Nature, CS 30004, 17183 Perigny Cedex, La Rochelle, Francija

Vaše mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Cimetove palčke - Jardin BIO, 50g