• BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
  Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

  FLEKSI poštnina

 • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

  Pomoč kupcem

 • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

  Garancija zadovoljstva

Zelena glina - Bioenergie Wagner, 400 g

Na zalogi
7,10 €

Hitri Pregled

 • Zelena glina brez dodatkov,
 • sušena na soncu,
 • za zunanjo in notranjo uporabo
 • bogata z mikroelementi
 • primerna je za razkisanje telesa, črevesno floro
7% CASH BACK

Wagner Zelena glina prihaja iz globine zemlje južne Sicilije. Glina izvira iz morskega področja, zaradi česar je bogata z naravnimi mikroelementi in mineralnimi solmi, kar jo naredi izjemno aktivno. Stara je okoli 6 do 16 milijonov let. Glino grobo zmeljejo in jo sušijo na soncu, z zrakom preventilirajo in zmeljejo v fini prah. Bogata je z mikroelementi in minerali, kot je kremen, kalcij, magnezij, železo in drugi, pomembni za človeški organizem.

Primerna je za razkisanje telesa, črevesno floro. Zunanja uporaba (za povoje, obloge, maske za obraz,…) Tradicionalni recept Zeleno mineralno glino nežno umešamo z vodo v gladko, kremno zmes. Masko nanesemo na želene dele telesa in pustimo delovati ca.10 minut. S toplo vodo in krpico za umivanje speremo obloge.

 

Proizvaja: Gerhard Wagner GmbH, Avstrija

Sestavine: 100% zelena mineralna glina iz Italije.

Osnovni recept po Dr. G.Ferraro:

1 skodelico zelene mineralne gline, 1/2 skodelice vode, 1 ČŽ medu, 1 ČŽ olja (mandljevo, olivno, jojoba olje). Med in vodo zmešamo, dodamo olje - ponovno premešamo (uporabimo leseno ali plastično žličko). Počasi dodajamo zeleno mineralno glino ter previdno premešamo, da dobimo gladko, kremasto zmes. Uporabimo enako kot pri tradicionalnem receptu.

 

Naravne reakcije:

Ko speremo glino s kože, lahko čutimo zategnjenost, zaradi boljše prekrvavitve je lahko naša koža bolj rdeča. Pri občutljivi koži lahko pride tudi do občutka skaljenja. Notranja uporaba 1-2 čajni žlički zelene mineralne gline umešamo v mlačno vodo ter dobro premešamo (najbolje z leseno ali plastično žličko). Pustimo stati nekaj minut. Ta mešanica je idealna za uživanje zjutraj - ca. 1 uro pred zajtrkom. Zelena mineralna glina se lahko uživa tudi preko celega dne.

 

Kura pitja po Dr.G.Ferraro:

Zelena mineralna glina se pije neprekinjeno mesec dni pripravljena po zgornjih navodilih. Po mesecu dni naredimo pavzo za najmanj 10 dni. Potem lahko spet nadaljujemo s kuro.

 

Nasvet: Uživanje zelene mineralne gline blagodejno vpliva po obilnem obroku ali po prevelikem zaužitju alkohola. 

Vaše mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Zelena glina - Bioenergie Wagner, 400 g