• BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
    Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

    FLEKSI poštnina

  • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

    Pomoč kupcem

  • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

    Garancija zadovoljstva

Mešanica za testo za Pizzo bio brez glutena 300g - Biovegan

Ni na zalogi
3,95 €

Hitri Pregled

  • Mešanica za testo za pizzo
  • brez glutena
  • kaljena semena prosa
  • obogaten s chia semeni in indijskim trpotcem
  • enostavna uporaba
7% CASH BACK

Bioveganmešanica za peko testa za pizzo s kaljenimi semeni prosa v najboljši in testirani polnovredni kakovosti, je veganska in brez glutena, ampak tudi brez dodanega sladkorja. Prava inovacija za zavesten življenjski slog in za res dobro pizzo. Korenasta vlakna in semenke chia dajejo edinstven okus. 

Naravna, organska, veganska in brez glutena. 

Sestavine: riževa polnozrnata moka*, krompirjev škrob*, riževa moka*,
moka kaljenega prosa*, prašek za peko* (koruzni škrob*, sredstvo za
uravnavanje kislosti: kalijev tartar,sredstvo za poveačnje prostornine:
natrijev karbonat), suhi kvas*, prah kislega testa iz kvinoje* (94% moke
iz kvinoje*, riževa moka*), beljakovine iz lanene moke*, himalajska
sol, chia semena* (Salvia hispanica), moka lanenega semena*,
indijski trpotec* (Psyllium husk), vlakna korenčka*, sredstvo za zgostitev:
moka iz semen rožičevca*, guar moka* . *iz kontrolirane biološke
pridelave.

Kontrolira: DE-ÖKO-006

Kmetijstvo: EU/izven EU

Povprečna hranilna vrednost za 100g:

  • Energija: 1012 kJ/ 240 kcal
  • Maščobe: 5,1 g (od tega nasičene maščobe:0,7 g)
  • Ogljikovi hidrati: 42 g (od tega sladkorji: <0,5 g)
  • Prehranske vlaknine:4,7 g,
  • Beljakovine: 4,7 g, Sol: 1,3 g.

Proizvaja: Biovegan GmbH, Biovegan-Allee 1, DE-56579 Bonefeld, Nemčija

Priprava: Vsebino vrečke zmešajte z 250 ml vode in 20 ml olja in premešajte.
Testo z roko pognetite in pustite stati 30 minut. Razvaljajte testo in pustite
stati 30-45 minut. Poljubno obložite testo.

Pecite: ventilacijska pečica: 20 min 200°C ali klasična pečica: 25 min na 225°C.

Vaše mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun