• BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
  Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

  FLEKSI poštnina

 • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

  Pomoč kupcem

 • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

  Garancija zadovoljstva

Neuronal - prehransko dopolnilo - Medicinalis, 5g (20 kapsul)

Na zalogi
22,25 €

Hitri Pregled

 • Nukleotid je hranljiva snov za uravnavanje bolečin, ki izvirajo iz hrbtenice. Poškodovane živčne strukture se lahko hitreje obnovijo
 • Tiamin prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema
 • vitamin B-kompleks - prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema
 • Piridoksin prispeva k normalnemu delovanju živčnega in imunskega sistema in k normalni sintezi cisteina
 • Folat ima vlogo v procesu delitve celic in prispeva k normalni sintezi aminokislin.
 • Cianokobalamin ima vlogo v procesu delitve celic in prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema

 

Neuronal® kapsule so dietetično živilo za posebne zdravstvene namene (dopolnilo k uravnoteženi prehrani).

Vsebuje specifične neurotropne sestavine. Pri poškodbah živcev je povečana potreba po posebnih hranilih oziroma gradnikih, ki izboljšajo obnovitvene procese poškodovanih živcev. Neuronal® vsebuje mikrohranila, vitamine in minerale.

Bolečine, ki nastanejo zaradi poškodovanih živcev hrbtenice, so značilne za lumbago, išias, hernijo, po operaciji medvretenčnih ploščic, za bolečine v križu, vratu, roki in rami.

 
Poškodbe živcev lahko nastanejo zaradi fizičnih poškodb ali zaradi pomanjkanja esencialnih gradnikov živčnega tkiva. Zaradi tega je delovanje živcev omejeno, včasih celo povsem onemogočeno. 

Pri poškodbah živcev je povečana potreba po posebnih hranilih oziroma gradnikih:

Nukleotid je hranljiva snov za uravnavanje bolečin, ki izvirajo iz hrbtenice. Poškodovane živčne strukture se lahko hitreje obnovijo. Stimulira rast aksonov (ali nevritov - dolgih izrastkov iz živčnih celic, primarnih prevodnikov živčnega sistema), stabilizira celične membrane živčnih celic in povečuje proizvodnjo acetilholina.

Tiamin prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema. Zaloge tega vitamina so v telesu sorazmerno majhne, zato je treba skrbeti za redno uživanje. Presežek tiamina se izloča v urinu.

Niacin (nikotinamid) je eden izmed pomembnejših vitaminov B-kompleksa. Prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema.

Piridoksin moramo, tako kot druge vitamine kompleksa B, redno zagotavljati. Prispeva k normalnemu delovanju živčnega in imunskega sistema in k normalni sintezi cisteina.

Folat telo samo ne more sintetizirati, zato jo mora dobiti s hrano. Ima vlogo v procesu delitve celic in prispeva k normalni sintezi aminokislin.

Cianokobalamin ima vlogo v procesu delitve celic in prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema.

Neuronal ne vsebuje soli, glutena, kvasa, soje in mlečnih izdelkov. Ne vsebuje konzervansov. 
Brez znanih stranskih učinkov.

 

Izdelek vsebuje edinstveno kombinacijo nukleotidov in vitaminov (folat, cianokobalamin, tiamin, niacin-nikotinamid in piridoksin).


Brez znanih stranskih učinkov.

1 kapsula na dan z nekaj tekočine. 

Pomembno obvestilo

Prve učinke Neuronala lahko začutite že po nekaj dneh. Svetujemo, da vedno zaužijete do konca vseh 20 kapsul. Po potrebi lahko jemanje Neuronala  ponovite - dokler ne opazite izboljšanja. Neuronal nima stranskih učinkov in je varen za želodec, jetra in ledvice.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Vaše mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun
Neuronal - prehransko dopolnilo - Medicinalis, 5g (20 kapsul)