0

Košarica

0 items - 0,00 €

V košarici nimate nobenega izdelka.

Naravna sladila

Padajoče
    • Stevia je najslajša užitna snov na svetu
    • izvlečki so tudi do 200-krat slajši od sladkorja, kljub temu pa njeno uživanje ne prinaša neželenih učinkov
    • odlikujejo jo številni koristni učinki, saj vsebuje množico mineralov in oligoelementov
    • Vsaka tabletka Stevia ustreza približno 3 gramov sladkorja ali 1 sladkorni kocki

    • naravna alternativa trsnemu sladkorju
    • 40% manj kalorij - primerno za diabetike
    • brez genske tehnike
    • okus kot pri sladkorju 
    • glikemični indeks 8,5

  1. Brezin sladkor, 20 x 4 g naravna alternativa trsnemu sladkorju 40% manj kalorij - primerno za diabetike - brez genske tehnike - okus kot pri sladkorju - glikemični indeks 8,5

    • naravna alternativa trsnemu sladkorju,
    • brez kalorij, okus kot pri sladkorju,
    • brez laktoze in glutena,
    • primeren za diabetike,
    • ne vpliva na razvoj kariesa.

  2. Naravna alternativa trsnemu sladkorju, brez kalorij.

    • okus kot pri sladkorju,
    • brez laktoze in glutena,
    • primeren za diabetike ,
    • ne vpliva na razvoj kariesa.

    • je 10-krat slajši od sladkorja in se pri kuhi in peki obnaša enako kot navadni sladkor,
    • 1 žlica SunStevia SugarSweet = 10 žlicam navadnega sladkorja,
    • brez kalorij, brez glikemičnega indeksa (zelo primerno za diabetike),
    • 100% naraven izvor, brez umetnih dodatkov,
    • ne povzroča telesne maščobe,

       osteroporoze, 

      nastajanja sladkorne bolezni in kariesa.

    Slika je simbolična.

    • naravna alternativa trsnemu sladkorju,
    • brez kalorij, laktoze in glutena,
    • okus kot pri sladkorju,
    • pridelan na osnovi eritritola.

    • naravna alternativa trsnemu sladkorju,
    • brez kalorij, laktoze in glutena,
    • okus kot pri sladkorju,
    • pridelan na osnovi eritritola.

    • naravna alternativa trsnemu sladkorju,
    • brez kalorij, okus kot pri sladkorju,
    • brez laktoze in glutena,
    • primeren za diabetike,
    • ne vpliva na razvoj kariesa.

Padajoče