0

Košarica

0 items - 0,00 €

V košarici nimate nobenega izdelka.

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2

Za normalno delovanje organizma potrebujemo poleg zraka in vode tudi hrano, kot so beljakovine, ogljikovi hidrati, maščobe, minerali, vitamini, itd. Zgodba o zdravem prehranjevanju se začne z odločitvijo – kje in kako se bomo prehranjevali, koliko obrokov in kakšna bo sestava le teh. Se začne z zajtrkom? Ja! Zajtrk je osnova uravnotežene prehrane, izogibanje zajtrku pa je pogosto vzrok za uživanje prevelikih količin hrane preko dneva.

Read More

Spanje vpliva na našo delovno storilnost, odnose z ljudmi, odločitve in seveda na naše splošno počutje. Če ne spimo dovolj, oslabimo naš imunski sistem, dvigne se raven stresnih hormonov, pride lahko do povišanega krvnega tlaka, hormona, ki vplivata na naš tek, dobesedno ponorita, to pa povzroči nabiranje odvečnih kilogramov.

Read More

Privoščite si zdrav in nasiten zajtrk z ajdovo kašo in super hrano, zraven pa dodajte še sadje.

Read More

Okusna veganska bolognese omaka za testenine. Hitro in enostavno.

Read More

Hitre temperaturne spremembe, polni urniki, stalno hitenje in stres po bolj sproščenih poletnih mesecih pogosto botrujejo razmahu prvih jesenskih prehladov. 

Read More

V plastično posodo date vodo in moko ter zmešate do željene gostote. Pokrijete plastično posodo in pustite počivati približno 20 minut. 

Read More

Vse sestavine zmeljemo, zgnetemo v maso in oblikujemo kroglice. 

Read More

Kako Izbrati pravo kremo za vašo kožo?

Splošna krema, uporabna za vse tipe kože in za vse letne čase, ne obstaja.  Koža se različno odziva na toplo, hladno, vlažno, suho vreme. Najbolje je razumeti potrebe  kože,  če imamo dovolj znanja in nasvetov kakšna je naša koža, kako in kdaj jo negovati. 

Read More

Azijski rezanci po receptu Veganski nakupovalni vodič.

Read More

Kokosovo olje – čudež narave

Obožujem kokos! Verjetno nisem redka, ki mi je okus in vonj kokosa čudovit ter prijeten, ko mi njegov sladki vonj popelje misli v poletje, na morje, v nostalgijo. Uporaben je na toliko različnih načinov, da jih je težko našteti, pa vendar, vam bom danes opisala nekaj uporabnih nasvetov, kako ga lahko uporabite v prehrani, kozmetiki, doma, ...

Read More
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2