0

Košarica

0 items - 0,00 €

V košarici nimate nobenega izdelka.

Padajoče

Hitre temperaturne spremembe, polni urniki, stalno hitenje in stres po bolj sproščenih poletnih mesecih pogosto botrujejo razmahu prvih jesenskih prehladov. 

Read More

V plastično posodo date vodo in moko ter zmešate do željene gostote. Pokrijete plastično posodo in pustite počivati približno 20 minut. 

Read More

Vse sestavine zmeljemo, zgnetemo v maso in oblikujemo kroglice. 

Read More

Kako Izbrati pravo kremo za vašo kožo?

Splošna krema, uporabna za vse tipe kože in za vse letne čase, ne obstaja.  Koža se različno odziva na toplo, hladno, vlažno, suho vreme. Najbolje je razumeti potrebe  kože,  če imamo dovolj znanja in nasvetov kakšna je naša koža, kako in kdaj jo negovati. 

Read More

Azijski rezanci po receptu Veganski nakupovalni vodič.

Read More

Kokosovo olje – čudež narave

Obožujem kokos! Verjetno nisem redka, ki mi je okus in vonj kokosa čudovit ter prijeten, ko mi njegov sladki vonj popelje misli v poletje, na morje, v nostalgijo. Uporaben je na toliko različnih načinov, da jih je težko našteti, pa vendar, vam bom danes opisala nekaj uporabnih nasvetov, kako ga lahko uporabite v prehrani, kozmetiki, doma, ...

Read More

Izvrstna lazanja s sojinimi kosmiči za 1 osebo.

Read More

Marsikatera poletna nevšečnost, kot so brezvoljnost, glavoboli, utrujenost, je lahko posledica premalo pitja tekočin poleti. Ko se nam oglasi žeja, smo že dehidrirani. Tista najbolj prava tekočina je seveda voda.

Read More

Jabolčna pita za vse priložnosti. Odlična je za sladico in primerna tudi za naše najmlajše.

Read More

Otekline, bolečine v nogah, krči, težke noge ... Vse to so nadloge, nad katerimi se, še posebno poleti, pritožujejo tudi ljudje, ki sicer nimajo težav z nogami. Vročina pač naredi svoje: vene se razširijo, odtok krvi je slabši, kri in tekočina zastajata v spodnjih okončinah.

Read More
Padajoče
Back to Top