0

Košarica

0 items - 0,00 €

V košarici nimate nobenega izdelka.

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vsako prvo nedeljo po prvi pomladni luni se praznuje največji krščanski praznik – Velika noč. Ko pomislimo na Veliko noč, najprej pomislimo na velikonočna jajca in zajčke.

Read More

Črni sezam se ponaša z enkratno sestavo življenjsko pomembnih naravnih gradnikov za človeški organizem: bogat z železom, magnezijem, kalcijem in cinkom.

Read More

Slivovi cmoki za glavno jed ali sladico. Cmoke lahko pripravimo tudi s katerim drugim sadjem, za najmlajše pa lahko dodamo tudi čokolado.

Read More

Kokosova moka je moka iz kokosovega mesa, ki ostane, ko so mu odstranili skoraj vse olje. Vsebuje veliko vlaknin, dvakrat toliko kot pšenična in petkrat več kot riževa moka. Ker ne vsebuje glutena, je odličen nadomestek za pšenično moko, vsebuje pa tudi veliko več beljakovin kot brezglutenske mešanice.

Read More

Čajev praviloma ne dajemo otrokom pred končanim prvim letom starosti. Če pa čaje dodajamo, pripravimo le posebne, strokovno pripravljene čaje ali mešanice čajev, pri katerih je navedeno, da so za dojenčke po 2. mesecu starosti.

Read More

V zimskem času nam zelo prijajo jedi na žlico. Med njimi je tudi jota.

Read More

Živimo v svetu kemije. Povsod so z nami različne kemikalije, ki spreminjajo naše naravno okoljsko ravnovesje. To so strupi, ki vplivajo na naš imunski, genetski, strukturni in miselni sistem. Počasi nas dodatki uničujejo in spravljajo tudi v odvisnost. To pa lahko spremenimo! Pomaga sok limone. Limona je že stoletja poznana kot čistilec organizma, ki povečuje imunsko odpornost, uničuje viruse in bakterije, povečuje količino rastnega hormona in adrenalina. 

Read More

Čokoladni kolač na 2 načina.

Read More

Esencialna olja so v vodi netopna olja, ki so koncentrirana in pridobljena iz zelišč. Pridobivajo se z mehaničnim stiskanjem, z vodno destilacijo, s frakcionirano destilacijo,... Moderne metode vključujejo ekstrakcijo z alkoholom in hlajenjem na -18°C. Pri takšni ekstrakciji pridobimo 100 % čista olja brez primesi. Tako čista so tudi eterična olja SO'BIO, ki jih lahko uživamo.

Read More

Za normalno delovanje organizma potrebujemo poleg zraka in vode tudi hrano, kot so beljakovine, ogljikovi hidrati, maščobe, minerali, vitamini, itd. Zgodba o zdravem prehranjevanju se začne z odločitvijo – kje in kako se bomo prehranjevali, koliko obrokov in kakšna bo sestava le teh. Se začne z zajtrkom? Ja! Zajtrk je osnova uravnotežene prehrane, izogibanje zajtrku pa je pogosto vzrok za uživanje prevelikih količin hrane preko dneva.

Read More
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3