0

Košarica

0 items - 0,00 €

V košarici nimate nobenega izdelka.

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2

Čajev praviloma ne dajemo otrokom pred končanim prvim letom starosti. Če pa čaje dodajamo, pripravimo le posebne, strokovno pripravljene čaje ali mešanice čajev, pri katerih je navedeno, da so za dojenčke po 2. mesecu starosti.

Read More

V zimskem času nam zelo prijajo jedi na žlico. Med njimi je tudi jota.

Read More

Živimo v svetu kemije. Povsod so z nami različne kemikalije, ki spreminjajo naše naravno okoljsko ravnovesje. To so strupi, ki vplivajo na naš imunski, genetski, strukturni in miselni sistem. Počasi nas dodatki uničujejo in spravljajo tudi v odvisnost. To pa lahko spremenimo! Pomaga sok limone. Limona je že stoletja poznana kot čistilec organizma, ki povečuje imunsko odpornost, uničuje viruse in bakterije, povečuje količino rastnega hormona in adrenalina. 

Read More

Čokoladni kolač na 2 načina.

Read More

Esencialna olja so v vodi netopna olja, ki so koncentrirana in pridobljena iz zelišč. Pridobivajo se z mehaničnim stiskanjem, z vodno destilacijo, s frakcionirano destilacijo,... Moderne metode vključujejo ekstrakcijo z alkoholom in hlajenjem na -18°C. Pri takšni ekstrakciji pridobimo 100 % čista olja brez primesi. Tako čista so tudi eterična olja SO'BIO, ki jih lahko uživamo.

Read More

Za normalno delovanje organizma potrebujemo poleg zraka in vode tudi hrano, kot so beljakovine, ogljikovi hidrati, maščobe, minerali, vitamini, itd. Zgodba o zdravem prehranjevanju se začne z odločitvijo – kje in kako se bomo prehranjevali, koliko obrokov in kakšna bo sestava le teh. Se začne z zajtrkom? Ja! Zajtrk je osnova uravnotežene prehrane, izogibanje zajtrku pa je pogosto vzrok za uživanje prevelikih količin hrane preko dneva.

Read More

Spanje vpliva na našo delovno storilnost, odnose z ljudmi, odločitve in seveda na naše splošno počutje. Če ne spimo dovolj, oslabimo naš imunski sistem, dvigne se raven stresnih hormonov, pride lahko do povišanega krvnega tlaka, hormona, ki vplivata na naš tek, dobesedno ponorita, to pa povzroči nabiranje odvečnih kilogramov.

Read More

Privoščite si zdrav in nasiten zajtrk z ajdovo kašo in super hrano, zraven pa dodajte še sadje.

Read More

Okusna veganska bolognese omaka za testenine. Hitro in enostavno.

Read More

Hitre temperaturne spremembe, polni urniki, stalno hitenje in stres po bolj sproščenih poletnih mesecih pogosto botrujejo razmahu prvih jesenskih prehladov. 

Read More
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2