Biotopic
0

Košarica

0 items - 0,00 €

V košarici nimate nobenega izdelka.

-7%

Več pogledov

  • BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
    Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

    FLEKSI poštnina

  • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

    Pomoč kupcem

  • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

    Garancija zadovoljstva

Svetla mešanica mok BIO brez glutena - SEITZ, 500g

Redna cena: 5,50 €

Dobavljivost: Na zalogi

  • BREZ GLUTENA
  • BREZ LAKTOZE
  • EKOLOŠKO
    • 0,39 € vrnemo na uporabniški račun.
    • Samo za registrirane uporabnike.

Hitri pregled

  • brez glutena, brez laktoze

Opis

Podrobno

Za Slovenijo zastopa in prodaja Biotopic, d. o. o., Cvetlična 9, Celje; www.biotopic.si; Uporabno najmanj do datuma na strani vrečke.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Opis

Za Slovenijo zastopa in prodaja Biotopic, d. o. o., Cvetlična 9, Celje; www.biotopic.si; Uporabno najmanj do datuma na strani vrečke.

Sestavine

Sestavine: poln.riževa moka*, koruzni škrob*, prosena poln.moka*, sredstvo za zgoščevanje: guar gumi* in xantan prah. * iz kontr.biol.pridelave kontrolira: DE-OKO-007

Energijska vrednost za 100 g: 1491kJ/352kcal, maščobe: 1,8 g (od tega nasičene maščobe: 0,4 g), ogljikovi hidrati: 77 g (od tega sladkorji: 0,6 g), vlaknine: 3,7 g, beljakovine: 4,9 g, sol: 0,03 g,


Navodila za uporabo

Osnovni recept: 500g mešanice moke zmešajte z 1 vrečko suhega kvasa (ca.7-9g) in 10g soli. Dodajte 475 ml mlačne vode in 3 JŽ olja ali razpuščene margarine, mešajte z mešalnikom za testo 5 minut. Zmes dajte v posodoza pečenje (25 cm x 10 cm) in pogladite. Testo naj vzhaja na toplem ca.30 minut. PEcite kruh 10 minut na 225*C, potem zmanjšajte temparaturo na 220*C in pečite 40-50 minut. Za hrustljavo skorjo dodajte v pečico skodelico z vodo. Ko je kruh pečen, naj počiva vsaj 5 minut, preden ga daste iz modela.

Oznake

Med oznakami uporabljajte presledke. Za fraze uporabljajte enojne oklepaje (')..