Biotopic
0

Košarica

0 items - 0,00 €

V košarici nimate nobenega izdelka.

-7%

Več pogledov

  • BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
    Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

    FLEKSI poštnina

  • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

    Pomoč kupcem

  • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

    Garancija zadovoljstva

Mešanica za kolače brez glutena - SEITZ, 500g

Redna cena: 3,99 €

Dobavljivost: Na zalogi

  • BREZ GLUTENA
  • BREZ LAKTOZE
  • EKOLOŠKO
    • 0,28 € vrnemo na uporabniški račun.
    • Samo za registrirane uporabnike.

Hitri pregled

  • brez glutena, brez laktoze

Opis

Podrobno

Za Slovenijo zastopa in prodaja Biotopic, d. o. o., Cvetlična 9, Celje; www.biotopic.si; Uporabno najmanj do datuma na strani vrečke.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Opis

Za Slovenijo zastopa in prodaja Biotopic, d. o. o., Cvetlična 9, Celje; www.biotopic.si; Uporabno najmanj do datuma na strani vrečke.

Sestavine

Sestavine: surovi trsni sladkor*, koruzna moka*, koruzni škrob*, tapioka*, pecilni prašek (sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat, sredstvo za kisanje: mnokalijev tartrat, koruzni škrob*), Bourbon vanilija, morska sol. * iz kontr.biol.pridelave kontrolira: DE-OKO-007

Energijska vrednost za 100 g: 1604 kJ/378 kcal, maščobe: <0,3 g (od tega nasičene maščobe: <0,1 g), ogljikovi hidrati: 92,7 g (od tega sladkorji: 49,9 g),vlaknine: <1,0 g, beljakovine: 1,7 g, sol: 0,5g


Navodila za uporabo

OSNOVNI RECEPT z jajci: Zmešajte 500 g mešanice in 225 g zmehčanega masla s 5 jajc skupaj. Mešajte 3 minute. Namažite pekač in pečite prib.60 minut pri 175*C. Marmorni kolač: Pripravite zmes po osnovnem reeptu in jo razdelite na tretine. Eno tretino vlijte v pomaščen pekač, drugi tretini primešajte 1 jedilno žlico kakava z 2 jedilnima žlicama vroče vode, vlijte v pekač in dodajte še zadnjo tretino. Pečite prib.60 min pri 175*C.

 

Oznake

Med oznakami uporabljajte presledke. Za fraze uporabljajte enojne oklepaje (')..