Biotopic
0

Košarica

0 items - 0,00 €

V košarici nimate nobenega izdelka.

-7%

Več pogledov

  • BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€
    Za vsak € nakupa je poštnina manjša za 0,10€

    FLEKSI poštnina

  • Letos je že 24 let odkar smo odprli prvo trgovino. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju vam z našimi izkušnjami z veseljem pomagamo na tel. št. 040 431 972.

    Pomoč kupcem

  • Ponujamo 30 dnevno garancijo na kvaliteto in zadovoljstvo

    Garancija zadovoljstva

Mešanica za čokoladne kolačke brez glutena - SEITZ, 400 g

Redna cena: 5,25 €

Dobavljivost: Na zalogi

  • BREZ GLUTENA
  • BREZ LAKTOZE
  • EKOLOŠKO
    • 0,37 € vrnemo na uporabniški račun.
    • Samo za registrirane uporabnike.

Hitri pregled

  • brez glutena

Opis

Podrobno

Za Slovenijo zastopa in prodaja Biotopic, d. o. o., Cvetlična 9, Celje; www.biotopic.si; Uporabno najmanj do datuma na strani vrečke.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Opis

Za Slovenijo zastopa in prodaja Biotopic, d. o. o., Cvetlična 9, Celje; www.biotopic.si; Uporabno najmanj do datuma na strani vrečke.

Sestavine

Sestavine: riževa polnozrnata moka* (37%), trsni sladkor*, listki temne čokolade* (surovi trsni sladkor*, kakavova masa*, kakavovo maslo*, emulgator: sončnični lecitin*), kakav v prahu*, prosena polnozrnata moka* (4%), gostilo: gumi iz zrn rožičevca*, Bourbon vanilija, morska sol. * iz kontr.biol.pridelave kontrolira: DE-OKO-007

Energijska vrednost za 100 g: 1659 kJ/393 kcal, maščobe: 6,0 g (od tega nasičene maščobe: 3,3 g), ogljikovi hidrati: 76 g (od tega sladkorji: 44 g),vlaknine: 5,0 g, beljakovine: 6,1 g, sol: 0,1 g


Navodila za uporabo

OSNOVNI RECEPT z jajci: Pečico segrejte na 175 °C. Mešajte 200 g zmehčanega masla, dokler ni puhasto, potem dodajte 2 jajci in 125 ml mleka (počasi mešajte). Vmešajte mešanico moke za čokoladne kolačke ter zmes vlijte v pomaščen pekač (20 x 20 cm) - pogladite. Pečite približno 20-25 minut in nato pustite, da se dobro ohladi v pekaču. Narežite na koščke in uživajte.

OSNOVNI RECEPT brez jajc: Mešanici dodajte 2 čajni žlički rožičeve moke (ali 100 g pirirane banane), 100 ml sončničnega olja in 100ml mandljevega-/lešnikovega-/sojinega mleka ali vode. Vmešajte mešanico moke za čokoladne kolačke ter zmes vlijte v pomaščen pekač (20 x 20 cm) - pogladite. Pečite približno 20-25 minut in nato pustite, da se dobro ohladi v pekaču. Narežite na koščke in uživajte.

Oznake

Med oznakami uporabljajte presledke. Za fraze uporabljajte enojne oklepaje (')..